Zonnige speelronde in Den Haag!

Het Jeugdcomplex ‘De Aftrap’ van ADO Den Haag was afgelopen zondag het decor tijdens speelronde 8 van het derde seizoen. ADO Den Haag ontving op het zonovergoten complex de spelers van De Graafschap, Excelsior, SC Cambuur en VVV-Venlo.

Voor de opening was niemand minder dan Tv-presentator Fred Zuiderwijk aanwezig die werd bijgestaan door broers en selectiespelers Michael en Jonathan Mulder. Onder het nummer ‘O, O, Den Haag’ introduceerde Fred op geheel eigen wijze de verschillende teams die één voor één het veld, onder luid applaus van de aanwezige toeschouwers, betraden. De spelers werden welkom geheten door de enthousiaste Jonathan en Michael: “Voor iedereen moet het mogelijk zijn om in de Eredivisie te voetballen”.

In de eerste wedstrijd hadden de G-Storks van de thuisploeg het zwaar. Dit zag ook Jonathan Mulder, die het team op sleeptouw nam en met een mooie assist een bijdrage had in één van de goals van ADO. Echter was dit niet genoeg om het sterke VVV af te stoppen. Waar de vreugde bij de club uit Venlo groot was, trok zelfs één van de spelers tijdens het vieren van een doelpunt zijn shirt uit. Vanzelfsprekend moest de scheidsrechter dit bestraffen en trok een gele kaart, dit zorgde voor gelach vanuit het publiek.

Zowel de supporters van de thuisploeg als de meegereisde supporters lieten van zich horen tijdens de wedstrijden. Er hingen spandoeken, vlaggen werden gezwaaid en de rookfakkels gingen in clubkleuren de lucht in!

Aankomende zondag, 13 maart, vindt speelronde 9 plaats. Dit keer staat sportcomplex Skoatterwâld in het teken van de Bijzondere Eredivisie. Op naar weer een fantastische dag!

Wil je meer zien van de Bijzondere Eredivisie? Neem een kijkje op onze socials!

Meer nieuws

Steun de Bijzondere Eredivisie

NSGK-Logo(sRGB)