Volop actie en inspiratie op de Toekomst!

Gehost door Ajax/ Only Friends werd afgelopen zondag de derde speelronde van de Bijzondere Eredivisie gespeeld. Op de Toekomst werden Go Ahead Eagles, ADO Den Haag, NAC, SC Heerenveen en VVV-Venlo ontvangen om te laten zien wat zij in huis hadden.

De opening van deze bijzondere dag werd verzorgd door Dennis Gebbink, de oprichter van Only Friends en Rosalinda Form van Stichting het Gehandicapte Kind. Ze deelden een inspirerend bericht over het belang van de Bijzondere Eredivisie en hoe het G-voetbal een voorbeeld kan zijn voor de gehele maatschappij. De Bijzondere Eredivisie staat namelijk bekend om het sportieve gedrag van de spelers, waar vele een voorbeeld aan kunnen nemen.

Een opvallend moment van de dag was het langverwachte debuut van NAC Breda in de Bijzondere Eredivisie. Hoewel ze hun debuutwedstrijd nipt verloren met 1-0 van ADO Den Haag, toonden zij veerkracht in hun tweede wedstrijd tegen SC Heerenveen. NAC Breda vermaakte het aanwezige publiek met een overtuigende 5-2 overwinning en het werd al snel duidelijk dat zij een goede toevoeging zijn aan De Bijzondere Eredivisie.

Op zondag 12 november zal De Bijzondere Eredivisie afreizen naar het hoge noorden. De vierde speelronde zal namelijk georganiseerd worden door FC Groningen en Kids United op het complex van Kids United. Zien we jullie ook op 12 november bij de vierde speelronde van De Bijzondere Eredivisie?

Beeldcredits: Sanne Wijnbergen

Meer nieuws

Steun de Bijzondere Eredivisie

NSGK-Logo(sRGB)