Voetbal, vriendschap en vreugde in Rotterdam!

Zondag 8 oktober vond de tweede speelronde van de Bijzondere Eredivisie plaats. In het Van Donge & De Roo Stadion verzamelden zich vier teams uit verschillende delen van Nederland. Excelsior ontving De Graafschap, Go Ahead Eagles en NEC Nijmegen. De spelers brachten niet alleen topvoetbal op het veld, maar ook een overvloed aan plezier, verbondenheid en vriendschap.

Na een goede warming-up was het moment aangebroken voor de officiële opkomst van de spelers. Onder begeleiding van de stadion speaker en het clublied van Excelsior betraden de spelers het veld. De aftrap van de speelronde werd gedaan door Stijn van Gassel. Voor de spelers van de Bijzondere Eredivisie was dit een unieke kennismaking. Stijn is gedurende de dag gebleven om het team van Excelsior te begeleiden.

Het hoogtepunt van de dag was zonder twijfel het doelpunt gemaakt door Bert van Excelsior. Na het vinden van het net, sprong hij op en voerde een spectaculaire salto uit als viering. Dit moment past mooi bij het plezier en de passie die de Bijzondere Eredivisie kenmerkt.

Ook tijdens de andere wedstrijden werden de goals aan de lopende band in het netje gelegd. Dit resulteerde in veel lachende gezichten en een sportieve middag.

Wederom een geslaagde speelronde in het Van Donge & De Roo Stadion! Wij verheugen ons nu al op de volgende speelronde gehost door Ajax/ Only Friends! Deze zal niettemin plaatsvinden op De Toekomst.

Houd onze socials goed in de gaten!

Meer nieuws

Steun de Bijzondere Eredivisie

NSGK-Logo(sRGB)