Sportief spektakel op De Oude Meerdijk

Op zondag 3 december vond de zesde speelronde van de Bijzondere Eredivisie plaats bij FC Emmen in het stadion De Oude Meerdijk. Deze speelronde bracht teams uit heel Nederland samen, waaronder AZ, NEC, NAC en Cambuur, voor een onvergetelijke dag vol voetbal.

De temperatuur was erg laag, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Onder luid gejuich en met fakkels betraden de spelers het veld , wat de feestelijke sfeer op De Oude Meerdijk nog verder verhoogde. Een inspirerend openingswoordje van niemand minder dan Fred Grim zette de toon voor een prachtige speelronde.

In de eerste wedstrijd liet NEC zien wat ze in huis hadden, maar de doelman van FC Emmen stond als een muur en hield zijn doel schoon, wat resulteerde in een 0-0 eindstand. Het was een spannende wedstrijd waarbij beide teams hun uiterste best deden.

De speelronde eindigde met een spannende wedstrijd tussen NAC en FC Emmen. NAC wist het net twee keer te vinden met prachtige goals, maar FC Emmen liet in hun eigen stadion maar liefst vier keer de goaltune klinken. Na afloop van deze wedstrijd nam FC Emmen afscheid van Fleur, zij zal het team van de Emmenaren na 5 jaar in de winterstop verlaten.

Met de sportieve strijd op het veld, de steun van fanatieke supporters, en de woorden van Fred Grim, kunnen we terugkijken op een geslaagde speelronde op De Oude Meerdijk. Voor nu kunnen de spelers even rusten in de winterstop. De tweede seizoenshelft van de Bijzondere Eredivisie start weer op 18 februari gehost door AZ Alkmaar! Blijf onze socials volgen voor meer updates en hoogtepunten

Meer nieuws

Steun de Bijzondere Eredivisie

NSGK-Logo(sRGB)