Seizoensopening 23/24 bij SC Cambuur

Afgelopen zondag vond de openingsronde van de Bijzondere Eredivisie plaats in Leeuwarden bij SC Cambuur. In hun eigen stadion verwelkomde SC Cambuur de teams van FC Groningen, ADO Den Haag, Ajax en FC Emmen wat resulteerde in een dag vol voetbalactie.

Normaal gesproken speelt het eerste team van SC Cambuur in het Cambuur Stadion, maar afgelopen zondag was het de beurt aan de sterren van de Bijzondere Eredivisie om hun voetbaltalent te tonen. De dag begon met een mooie opkomst, compleet met aftellende supporters, rookfakkels, skydancers en het officiële opkomstnummer van SC Cambuur.

Een hoogtepunt van deze speelronde was het bezoek van Henk de Jong. Henk hield een welkomstwoord en nam de tijd om de teams aan te moedigen. Elk team had ook de gelegenheid om een teamfoto te maken met Henk, wat een speciaal moment was voor iedereen aanwezig.

Na afloop werden de spelers door het publiek geprezen voor hun harde werk en iedereen genoot nog even na van een middag vol voetbalplezier. Uiteindelijk stapten de teams voldaan en uitgeput in de spelersbussen.

Al met al was de openingsronde een groot succes en we hopen nog veel meer van deze mooie middagen te mogen verwachten gedurende de rest van het seizoen. De volgende speelronde staat gepland op zondag 8 oktober in het Van Donge & De Roo Stadion, waar Excelsior de hostende club zal zijn.

Blijf onze sociale media in de gaten houden voor de foto’s!

Meer nieuws

Steun de Bijzondere Eredivisie

NSGK-Logo(sRGB)