Het wachten is over, seizoen 4 gaat beginnen!

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en dus zijn de voetbalschoenen weer uit de kast gehaald! Afgelopen seizoen hebben ondanks de coronacrisis alle speelrondes doorgang kunnen vinden. Iets waar we natuurlijk enorm blij mee zijn. Voor aankomend seizoen hebben bijna alle teams hun selectie voorzien van vers bloed. Dit betekent dat er voor een groot aantal G-voetballers weer een droom in vervulling gaat: Profvoetballer worden.

Aftrap van het seizoen
Het seizoen wordt aankomende zondag 25 september afgetrapt in de Adelaarshorst in Deventer, de thuisbasis van Go Ahead Eagles. Tijdens deze speelronde komen Go Ahead Eagles, FC Emmen, NEC, ADO Den Haag en FC Groningen in actie.

Speelschema seizoen 4
Elke club organiseert een competitieronde, ben je benieuwd wanneer er bij welke club een competitieronde wordt gehouden? Kijk voor het speelschema dan hier.

Clubs
Dit jaar doen er elf clubs mee aan de Bijzondere Eredivisie. FC Groningen, FC Emmen, NEC, Go Ahead Eagles, AFC Ajax, SC Cambuur, ADO Den Haag, Excelsior Rotterdam, VVV-Venlo, SC Heerenveen en De Graafschap vaardigen allen een team af in deze unieke competitie.

Voetbalplezier
De G-spelers van de Bijzondere Eredivisie zijn ontzettend fanatiek en enthousiast. Trots op het tenue dat ze dragen, vol zelfvertrouwen en blij met de vriendschappen die ze in hun team sluiten. De meegereisde supporters en de fanatieke aanhang van elke thuisploeg brengt altijd een fantastische sfeer. Ook dit seizoen gaan we weer voor blije gezichten, mooie acties en voetbalpassie, want dat is waar het om draait bij de Bijzondere Eredivisie.

Van dichtbij op de hoogte blijven? Volg dan de kanalen op YouTube, Facebook en Instagram. Hier zie je wat onze spelers allemaal meemaken, beleven en laten zien!

Meer nieuws

Steun de Bijzondere Eredivisie

NSGK-Logo(sRGB)