Goals, plezier en zon in het Rat Verlegh Stadion in het Zuiden

Zondag 21 april vond de elfde speelronde van de Bijzondere Eredivisie plaats in het Rat Verlegh Stadion in Breda. De toppers van NAC Breda mochten het speelveld betreden om het op te nemen tegen Go Ahead Eagles, Excelsior Rotterdam en AFC Ajax.

De dag werd geopend door Henk-Willem van Stichting het Gehandicapte Kind, wat gevolgd werd door een eervolle minuut stilte voor Anne van Excelsior Rotterdam. Het werd recent bekend gemaakt dat Anne op 19-jarige leeftijd is overleden. Namens de Bijzondere Eredivisie wensen wij de familie, vrienden en teamgenoten van Anne alle sterkte toe.

Alle wedstrijden waren enorm spannend en de teams gingen gelijk op. Het team van NAC Breda en AFC Ajax waren erg aan elkaar gewaagd en eindigde in een gelijkspel door aantal goede reddingen van Bruno van AFC Ajax. Excelsior Rotterdam wist de winst over de streep te trekken tegen ADO Den Haag door een aantal prachtig uitgespeelde kansen. Tijdens de wedstrijd van NAC Breda tegen ADO Den Haag werd het publiek rijkelijk vermaakt met ballen op de lat, mooie reddingen van de keepers en teamwork.

Het was een geslaagde middag vol plezier, heerlijk weer, respect en spannende wedstrijden. Zondag 5 mei reizen de teams af naar De Graafschap voor de één na laatste speelronde van dit seizoen. Zien we jou daar?

De foto’s van deze speelronde zijn gemaakt door Hermann Otto Israël.

Meer nieuws

Steun de Bijzondere Eredivisie

NSGK-Logo(sRGB)