Door weer en wind in Nijmegen!

Zondag 26 maart was het eindelijk zo ver, de zevende speelronde van de Bijzondere Eredivisie vond plaats bij NEC Nijmegen. Een dag waar veel spelers van NEC reikhalzend naar uitkeken. Dat het een regenachtige dag was, maakte niemand iets uit. Iedereen had zin om te voetballen!

Bij aankomst werden de spelers en supporters ontvangen met koffie, thee en limonade in de kantine van sportcomplex De Eendracht. Vanwege het slechte weer was een uitgebreide warming-up noodzakelijk. Eenmaal warm stelden de spelers zich op om onder luid gejuich van de supporters en het clublied van NEC, het veld te betreden. De rol van stadionspeaker werd deze dag vervuld door niemand minder dan Jochem van Gelder. Toen het welkomstwoord gedaan was, kon de dag eindelijk echt beginnen!

In de eerste wedstrijd nam de gastheer het op tegen SC Cambuur. Op het andere veld speelden SC Heerenveen en FC Emmen tegen elkaar. Deze wedstrijden waren tekenend voor de rest van de dag. Prachtige acties en schitterende goals gingen hand in hand met sportiviteit en plezier!

Ook had NEC ervoor gezorgd dat niemand die dag met lege handen naar huis ging. In de lunchpakketjes van de spelers zat als verrassing een vaantje verstopt! Daarnaast konden er twee spelers een bal met handtekeningen van het eerste team van NEC winnen. Annelie van FC Emmen kreeg de bal mee naar huis omdat ze zich na een valpartij gedroeg als een echte bikkel en ook Sven van SC Heerenveen won de bal vanwege een prachtig doelpunt!

De spelers en supporters hebben er samen een prachtige dag van gemaakt. Bedankt aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen. Ondanks de regen was de speelronde een groot succes! Daarnaast graag een groot compliment naar NEC Nijmegen voor de goede organisatie.

Zondag 2 april vindt de achtste speelronde van de Bijzondere Eredivisie plaats op Sportcomplex de Toekomst. Hier is AFC Ajax/ Only Friends de host van hopelijk weer een succesvolle uitvoering.

Uiteraard hopen we iedereen weer te verwelkomen!  

Meer nieuws

Steun de Bijzondere Eredivisie

NSGK-Logo(sRGB)