Derde seizoen Bijzondere Eredivisie officieel begonnen

Afgelopen zondag is in stadion de Vijverberg de eerste ronde van de Bijzondere Eredivisie afgetrapt. Naast thuisclub de Graafschap waren ook SC Heerenveen, VVV-Venlo, SC Cambuur en FC Emmen aanwezig op deze zonnige dag. De teams begonnen de dag met welkomstwoord van directeur Hans Martijn Ostendorp op de middenstip.

Terwijl de tribunes langzamerhand volstroomden begonnen de teams van De Graafschap en Heerenveen de dag met een wedstrijd vol passie en plezier. Vanaf de tribune klonk een hoop gejuich en support onder begeleiding van trommels en een stadionspeaker. De sfeer zat er dus goed in en de spelers hebben een enorme inzet geleverd.

Waar ook ruimte voor is gemaakt tijdens deze ronde is voor George, een scheidsrechter met autisme die graag een wedstrijd onder zijn leiding wilde nemen. Dit heeft hij met verve gedaan en heeft er zelfs nog een tweede wedstrijd aan vastgeplakt. George is natuurlijk altijd welkom om nog een wedstrijd onder zijn leiding te nemen want dit ging geweldig!

Na iedere wedstrijd zijn er penalty’s genomen voor het publiek, dit heeft spectaculaire beelden opgeleverd en een enorm mooie ervaring voor zowel spelers als publiek. Het niveau lag uiteraard zeer hoog en er zijn zowel katachtige reddingen gemaakt door de goalkeepers, als dat er onhoudbare schoten de kruising zijn ingetrapt.

Wij kijken enorm uit naar de volgende rondes van het seizoen want dit was wat ons betreft een enorm succes!
Met dank aan de goede organisatie van De Graafschap heeft deze dag een extra boost gekregen. Door de goede opkomst en steun vanaf de tribunes hebben de spelers ook echt genoten van ieder moment.

Zondag 3 oktober is de volgende speelronde bij Excelsior Rotterdam. De eerste wedstrijd begint om 12.45 uur.
Daar zullen de overige clubs deelnemen die nog niet hebben gespeeld. We hopen natuurlijk op een overtreffende trap qua support en beleving voor de spelers.

Meer nieuws

Steun de Bijzondere Eredivisie

NSGK-Logo(sRGB)