ADO Den Haag haalt nieuwe shirtsponsor binnen

Op het shirt van het G-team van ADO Den Haag zal dit seizoen een nieuwe sponsor komen te staan. Het Haagse sportmerk Plyrs zal dit jaar op het geel-groene shirt te zien zijn. Plyrs heeft het doel om sporten wereldwijd mogelijk te maken voor alle kinderen en begint hiermee door het G-team van ADO Den Haag te ondersteunen.

“We helpen graag om dit initiatief, zowel dit seizoen als in de toekomst, mogelijk te blijven maken in de Haagse regio”, zegt Juriaan Houdijk, één van de oprichters van PLYRS. “Daarnaast is het doel fantastisch en willen we hier vanuit maatschappelijk oogpunt graag een steentje aan bijdragen.”

Algemeen Directeur Mohammed Hamdi van ADO Den Haag is trots dat een Haags bedrijf als PLYRS zich heeft verbonden aan het G-elftal. “We leven in een moeilijke tijd en hebben daarom veel waardering voor iedereen die ADO Den Haag in deze periode ondersteunt. De G-Storks zijn een belangrijk onderdeel binnen de club en ik zal ze dan ook met veel interesse gaan volgen in de Bijzondere Eredivisie.”

Meer nieuws

Op besite yn Ljouwert!

Afgelopen zondag stond alweer de vijfde speelronde van de Bijzondere Eredivisie op het programma. Ditmaal waren wij op bezoek in Leeuwarden. In

Lees meer »

Steun de Bijzondere Eredivisie

NSGK-Logo(sRGB)