Voetbalfestijn in het hoge Noorden

In een feestelijke ambiance heeft de Bijzondere Eredivisie afgelopen weekend de vierde speelronde gespeeld, gastvrij gehost door FC Groningen/ Kids United in Groningen. Ondanks de koude weersverwachting straalde de dag met zonnig weer, wat symbool stond voor de warme sfeer en het enthousiasme op en rond het veld.

Univé, trotse partner van de FC Groningen, zorgde voor extra beleving met leuke side events. Op het sportcomplex stond een opvallende podiumkar waar alle teams de gelegenheid hadden om een mooie teamfoto te maken. Na het maken van de foto’s waren de teams klaar voor de warming-up om vervolgens met veel energie aan de wedstrijden te beginnen.

Bijzonder aan deze speelronde was het debuut van AZ, dat met veel enthousiasme en sportiviteit aan de speelronde deelnam. FC Groningen/Kids United was deze speelronde heer en meester met 9 punten uit 3 wedstrijden. Na afloop van de wedstrijden was het tijd voor de penalty’s. Opvallend was dat de keepers een belangrijke rol speelden en veel ballen tegenhielden. Het was mooi om de spelers op het veld te zien schitteren.

Op zondag 19 november wordt de volgende ronde van de Bijzondere Eredivisie gespeeld op De Eendracht gehost door N.E.C. Het beloofd weer een mooie dag te worden! Benieuwd naar hoe de speelronde bij N.E.C. verloopt? Houd onze Instagram Stories in de gaten!

Meer nieuws

Steun de Bijzondere Eredivisie

NSGK-Logo(sRGB)