Vanaf de iconische trappen!

In Covebo stadion – De Koel – speelde de teams van AFC Ajax, Go Ahead Eagles, NEC en VVV-Venlo vorige week zondag een fantastische speelronde bij VVV-Venlo.

De toppers werden vanaf de iconische trappen in ‘De Koel’ ontvangen door selectiespelers Stan Hendrikx en Stan van Dijck en de supporters van de aanwezige clubs. Algemeen directeur Marco Bogers trapte de speelronde met lovende woorden voor de teams af op het strakke gras in Venlo.

Het was weer een prachtige wedstrijddag in de Bijzondere Eredivisie. De zon scheen terwijl er spannende wedstrijden werden gespeeld tussen de zeer aan elkaar gewaagde teams. Dit resulteerde in spectaculaire acties en schitterende goals. Het veld in het stadion lag er prachtig bij en daar hebben de teams van kunnen profiteren. NEC wist tijdens de speelronde twee keer gelijk te spelen, een spannende 2-2 tegen VVV-Venlo en 3-3 tegen Go Ahead Eagles. De thuisploeg wist het deze dag af te wisselen met een overwinning, een gelijkspel en één verliespartij. Na de wedstrijden werden een aantal spelers als echt professionals geïnterviewd door nieuwszender L1mburg.

Aankomende zondag maken wij ons op Moederdag op voor de volgende speelronde. In Leeuwarden worden wij in het Cambuurstadion ontvangen door SC Cambuur. Verder staat er nog een twee spectaculaire speelrondes op de planning. 22 mei in de Johan Cruijff ArenA en 27 mei op het trainingscomplex van FC Groningen.

Kan jij niet wachten tot de volgende speelronde? Blik dan terug op eerdere speelrondes op onze social media kanalen!

Meer nieuws

Steun de Bijzondere Eredivisie

NSGK-Logo(sRGB)