Tussen de bomen van het Goffertpark

Tussen de bomen van het Goffertpark ontving host NEC afgelopen zondag de teams van ADO Den Haag, Excelsior, FC Utrecht, de Graafschap en VVV-Venlo op sportcomplex ‘de Eendracht’.

Onder luid applaus en een prachtige samengestelde vlaggenzee van verschillende aanwezige teams kwamen onze toppers het veld op. Vervolgens opende voorzitter Hans Schapenk van NEC Maatschappelijk de dag met een prachtige toespraak. Hierin verwelkomde hij onder meer aanwezige teams en meegereisde supporters.

Op het veld was er een zonnetje met een koude wind voor een wel bezette speelronde met zes deelnemende teams. Na de tweede wedstrijd sloten Excelsior en FC Utrecht dit mooie seizoen af. Bij de laatste wedstrijden van de dag was de eindstand tot het laatste moment een vraag. ADO Den Haag en de Graafschap bleven maar scoren, maar uiteindelijk trokken de Superboeren aan het langste eind. Dit resulteerde in een mooie 5-6. VVV-Venlo en NEC hielden het ook tot de laatste minuut spannend, dankzij goed verdedigend werk van beide kanten bleef het bij een 1-0 voor de thuisspelende ploeg.

Ondanks de koude wind zijn we getuige geweest van een fantastische speelronde. Na drie achtereenvolgende mooie speelrondes zijn de teams komend weekend vrij. De volgende speelronde vindt plaats bij AFC Ajax op het sportcomplex van Only Friends.

Kan jij niet wachten tot de volgende speelronde? Blik dan terug op eerdere speelrondes op onze social media kanalen!

Meer nieuws

Steun de Bijzondere Eredivisie

NSGK-Logo(sRGB)