Terug op het voetbalveld!

Afgelopen zondag is de winterstop officieel ten einde gekomen en daar zijn we maar wat blij mee! De dag begon met een spectaculaire opkomst. De teams kwamen onder luid applaus en bedolven onder de confettikanonnen het stadion in gelopen. De burgemeester en de hoofdsponsor volgde hierna met een toespraak voor de spelers en aanwezige supporters.

Tijdens deze eerste speelronde na de winterstop kwamen de teams van FC Emmen, FC Utrecht, SC Heerenveen, NEC en Excelsior in actie. Na lang wachten mochten onze toppers hun skills weer tonen aan het publiek aan de oude Meerdijk. Zowel de spelers als de meegereisde supporters van de aanwezige clubs zorgde voor een vrolijke energie in het stadion. Ook de fanatieke aanhang van de thuisploeg was nadrukkelijk aanwezig met trommels en gezang.

Op zondag 6 maart staat de volgende speelronde op het programma en wat hebben we er weer zin in! Deze speelronde vindt plaats bij ADO Den Haag op sportcomplex ‘De Aftrap’.

Benieuwd naar het verloop van de speelrondes? Houd de socials in de gaten!

Meer nieuws

Op besite yn Ljouwert!

Afgelopen zondag stond alweer de vijfde speelronde van de Bijzondere Eredivisie op het programma. Ditmaal waren wij op bezoek in Leeuwarden. In

Lees meer »

Steun de Bijzondere Eredivisie

NSGK-Logo(sRGB)