Start seizoen 3 Bijzondere Eredivisie

We trappen weer af met het derde seizoen van de Bijzondere Eredivisie! Na een bijzonder jaar zonder competitiewedstrijden, maar gelukkig met een alternatief programma: de Bijzondere Eredivisie Skillgames, staat op 26 september de eerste wedstrijd van het derde seizoen op de planning.  

Speelschema seizoen 3 

Het stadion van De Graafschap is het decor waar de teams hun eerste voetbalpotje mogen spelen. SBV Excelsior zal de week erna, op 3 oktober, de clubs in Rotterdam ontvangen waar ze de strijd met elkaar aangaan.  

Hou het speelschema in de gaten 

Twee nieuwe clubs sluiten zich aan bij de competitie 

Naast de tien clubs van het vorige seizoen (ADO Den Haag, AFC Ajax, FC Emmen, FC Groningen, De Graafschap, SC Heerenveen, Go Ahead Eagles, FC Utrecht, VVV Venlo en SBV Excelsior) sluiten ook N.E.C en SC Cambuur zich aan bij de Bijzondere Eredivisie.  

Het team van N.E.C. bestaat uit spelers die actief zijn in het Speciaal Voetbalplatform, dat in 2014 is gestart in samenwerking met de Federatie Amateurvoetbal Nijmegen (FAN) en de gemeente Nijmegen. Sepp (voorheen speler bij VVV Venlo) is een van de spelers die uitkomt voor het G-team van N.E.C. Nijmegen. In samenwerking met een regionale club is het G-team van SC Cambuur tot stand gekomen.  

Wij kunnen niet wachten tot de aftrap bij De Graafschap en kijken reikhalzend uit wanneer de nieuwe aanwinsten N.E.C. en SC Cambuur hun debuut maken voor de Bijzondere Eredivisie.  

Meer nieuws

Steun de Bijzondere Eredivisie

NSGK-Logo(sRGB)