Spectaculaire speelronde in De Oude Meerdijk

Afgelopen zondag 23 april vond alweer de negende speelronde van de Bijzondere Eredivisie plaats. In De Oude Meerdijk verzamelden zich maar liefst zes teams. FC Emmen ontving De Graafschap, ADO Den Haag, SC Cambuur, SC Heerenveen en FC Groningen. De tribunes waren gevuld, er klonk een lekker muziekje en het zonnetje scheen. Kortom, alle benodigdheden voor een heerlijk potje voetbal!

Nadat de spelers vanuit de catacombe hun officiële opkomst maakten, werd de dag geopend door Eric van Oosterhout, de burgemeester van Emmen. Na zijn welkomstwoord werd er nog een groepsfoto gemaakt. Toen alle formaliteiten voltooid waren, was het de hoogste tijd om met de bal te laten rollen.

Het einde van seizoen vier is in zicht. Zo was afgelopen speelronde de laatste speelronde voor SC Cambuur, FC Emmen en SC Heerenveen. Zij wilden graag afsluiten met een goed resultaat en dat is ze gelukt! De teams teams maakten er samen een spektakel van. Het was zichtbaar dat de teams al een seizoen samen in de Bijzondere Eredivisie spelen. Goed teamwork resulteerde in prachtige acties en nog mooiere goals!

Na afloop van de wedstrijden was het tijd voor de penalty’s. Zoals altijd was dit een spannend moment, waarbij alle spelers nog een keer konden laten zien wat ze in huis hadden. Het was mooi om de spelers op het veld te zien schitteren.

De volgende speelronde vindt plaats op 7 mei bij ADO Den Haag. Het einde van het seizoen is in zicht, dus zorg dat je erbij bent!

Meer nieuws

Steun de Bijzondere Eredivisie

NSGK-Logo(sRGB)