Plezier, gezelligheid en mooie doelpunten op De Aftrap

Zondag 17 maart vond de achtste speelronde plaats op het trainingscomplex van ADO Den Haag. ADO Den haag verwelkomde AFC Ajax, VVV-Venlo, FC Groningen en NEC Nijmegen. De teams kwamen met goede moed richting Den Haag om hun mooiste voetbal te laten zien!

Onder luid gejuich van alle meegereisde supporters betraden de teams het veld waar Annelotte Hilders van Stichting het Gehandicapte Kind de opening van de dag verzorgde. Als verrassing waren June Burgers en Lysanne van der Wal, speelsters van ADO Den Haag vrouwen, aanwezig om het team van ADO Den Haag aan te moedigen.

Het was weer een speelronde vol met spannende wedstrijden en prachtige doelpunten, zoals de knappe overwinning van ADO Den Haag op VVV-Venlo waar ADO Den Haag de wedstrijd over de streep trok door een uitgespeelde counter in de laatste minuten van de wedstrijd. De kopgoal van Randy van AFC Ajax tegen FC Groningen is ook het benoemen waard, waarbij de uitstekende assist van Michella niet vergeten kan worden!

Als kers op de taart hadden ADO Den Haag en VVV-Venlo twee supersubs in hun teams. Zowel Lysanne als June vielen even in tijdens de wedstrijden om mee te voetballen en hun steentje bij te dragen.

We kunnen terugkijken op een mooie en succesvolle speelronde vol plezier, vriendschap en respect. Aanstaande zondag, op 24 maart, vindt de volgende speelronde plaats bij SC Heerenveen op Sportpark Skoatterwâld. Zien we jullie daar?

Meer nieuws

Steun de Bijzondere Eredivisie

NSGK-Logo(sRGB)