Op bezoek bij ’t Fean

Onder de rook van het stadion, op sportcomplex Skoatterwâld, werden de teams van AFC Ajax, FC Groningen en Go Ahead Eagles afgelopen zondag ontvangen door SC Heerenveen. Ook deze speelronde werd er zowel op als naast het veld genoten van een heerlijk zonnetje.

De spelers kwamen door het blauw-wit gekleurde rookgordijn het veld opgelopen en werden warm onthaald door zowel SC Heerenveen supporters als de meegereisde supporters. Ook mascottes Mattie en Heero stonden op het veld om de spelers te ontvangen voor speelronde 9. De dag werd geopend door Martin Koopman, commercieel manager van SC Heerenveen. Hij heette alle spelers, ouders en supporters welkom in Heerenveen en wenste de klaargestoomde teams veel succes tijdens de wedstrijden.

Gedurende dag werd het publiek verwend met een aantal bloedstollende potjes. Alle aanwezige teams waren goed aan elkaar gewaagd en gingen dan ook fanatiek de strijd met elkaar aan.

Dit resulteerde tot een aantal wedstrijden waar het tot de laatste minuut nog niet beslist was wie er als winnaar uit de strijd zou komen.

Al met al was het weer een zeer geslaagde speelronde! Ook aankomende speelronde belooft weer een fantastische dag te worden. Dit keer, voor de derde zondag op rij, gaan we op bezoek bij NEC Nijmegen. Dan staat sportcomplex ‘de Eendracht’ in het teken van de Bijzondere Eredivisie.

Benieuwd hoe de speelronde bij NEC verloopt? Houd onze Instagram Stories in de gaten!

Meer nieuws

Steun de Bijzondere Eredivisie

NSGK-Logo(sRGB)