Onvergetelijke training voor spelers Go Ahead Eagles

Voor het tweede achtereenvolgende jaar kan het jaarlijkse G-voetbaltoernooi in Barendrecht niet doorgaan. Coaches en scheidsrechters zijn dan altijd present om de aanwezige G voetballers hun dag van het jaar te bezorgen.

Dit jaar organiseert de KNVB een alternatief programma: “Coaches on Tour”. Trainers van clubs uit het Betaalde voetbal gaan een voetbalclinic geven aan G voetballers uit de eigen regio. Op woensdagmiddag 4 augustus waren Kees van Wonderen, zijn assistent Paul Simonis en de spelers Bas Kuipers en Jay Idzes aanwezig op het veld van RDC om deze clinic te verzorgen. Deelnemers waren spelers van het Bijzondere Eredivisie team van Go Ahead Eagles en spelers van G teams van Colmschate’33, RDC en Witkampers.

Na een welkomstwoord van Erick Rondhuis, trainer van het G-team van Go Ahead, begeven trainers en spelers zich  tussen de spelers. De spelers krijgen de nodige aanwijzingen en Kees, Paul, Bas en Jay doen met aanstekelijk enthousiasme mee met de oefeningen en het partijspel. Dit zorgt al snel voor een ongedwongen en ontspannen sfeer tussen de profs en de deelnemende kinderen. Voor even voelen ze zich één met trainers en spelers, waar ze normaal gesproken toch wel tegen op kijken.

Het werd daarom een erg geslaagde middag met veel blijde gezichten. Met een mooi KNVB pakket en een gesigneerde wedstrijdbal gingen de spelers naar huis. Maar natuurlijk niet, voordat ze allemaal een keer op de foto zijn geweest met de trainers en spelers!

Meer nieuws

Steun de Bijzondere Eredivisie

NSGK-Logo(sRGB)