Luigi Bruins opent herfstachtige speeldag in Kralingen

Na een onvergetelijke opening in Doetinchem was het de tweede speelronde de beurt aan Excelsior om te hosten. De kralingers hebben zich van hun beste kant laten zien met een goede opkomst van de supporters en enthousiaste organisatie. Deze speelronde is minstens zo memorabel geweest, en heeft een goede indruk achtergelaten. De wedstrijden werden voorzien van aanmoediging en commentaar door de stadionspeaker.

Op het veld ging het deze ronde tussen Excelsior, Utrecht, ADO Den Haag, Go Ahead Eagles en Ajax/Only friends. Als opening heeft oud-speler Luigi Bruins de bezoekers en deelnemers toegesproken. De wedstrijden waren op hoog niveau en de spelers hadden er zin in. De dag begon met regen, maar dat had geen invloed op de kunstgrasmat van Excelsior. Vanaf de tribunes waren de supporters duidelijk te horen, maar ook goed te zien met vlaggen en spandoeken. Al met al zat de sfeer er, ondanks het slechte weer, vanaf minuut één er goed in.

Na de wedstrijden zijn er ook weer penalty’s genomen, wat altijd garant staat voor veel spektakel. De wisselwerking tussen spelers en publiek is mooi om te zien, en stadion ging ook uit zijn dak na iedere actie.

De spelers van Ajax/Only friends hadden zelfs een cameraploeg van Zappsport bij zich en zijn binnenkort te zien op tv! De precieze uitzenddatum is nog niet bekend. Zodra dit bekend is zullen wij dit delen op Instagram, dus houd deze goed in de gaten!

De volgende speelronde is op 31 oktober in Deventer bij Go Ahead Eagles op de Adelaarshorst. De Graafschap is net als FC Emmen en NEC te gast om de derde speelronde te spelen van het seizoen.

Meer nieuws

Steun de Bijzondere Eredivisie

NSGK-Logo(sRGB)