Het laatste fluitsignaal van seizoen 3!

Tijdens het Hemelvaartweekend werd op vrijdagmiddag de laatste speelronde van seizoen 3 gespeeld. Deze speelronde was het aan FC Groningen / Kids United om de speelronde hosten. Op Sportpark Corpus den Hoorn ontvingen zij de teams van FC Emmen, SC Cambuur, SC Heerenveen, Go Ahead Eagles en ADO Den Haag.

Voor de laatste keer dit seizoen werd de dag geopend met de spelersopkomst op het veld in Groningen. FC Groningen liep, trost, als thuisspelend team vooraan waarna de andere teams volgde. Op het veld werden alle teams ontvangen en toegesproken door Wouter Gudde, oud-voetballer en algemeen directeur van FC Groningen. Als grote verrassing voor iedereen was ook FC Groningen selectiespeler Michael de Leeuw aanwezig.

Na de opening startte de speelronde, de gehele dag deden de aanwezige teams niet voor elkaar onder. FC Groningen opende de dag met een spannende 3-2 overwinning op FC Emmen. Na de wedstrijd mocht van beide teams één speler naar de mixed zone om geïnterviewd te worden door Michael de Leeuw over de gespeelde wedstrijd. De tweede wedstrijden waren tussen FC Groningen en SC Heerenveen, dit eindigde in een zinderend 2-2 gelijkspel. De andere wedstrijd werd gespeeld tussen FC Emmen en Go Ahead Eagles, weer een spannende partij waar FC Emmen sterker in de wedstrijd zat en een 2-1 overwinning mee naar huis nam. Als afsluiter werd de Friese derby gespeeld tussen SC Cambuur en SC Heerenveen, dit eindigde in een 4-2 overwinning voor, het net iets te sterke, SC Cambuur. Aan het einde van de dag ontvingen alle deelnemende teams een medaille voor hun prestaties tijdens de speelronde.

Na een geweldig volledig seizoen te hebben gespeeld was de laatste speelronde van seizoen 3 ook een groot succes. Wij willen iedereen bedanken die aanwezig is geweest, geholpen heeft en de spelers gesteund hebben. Tot volgend seizoen!

Meer nieuws

Steun de Bijzondere Eredivisie

NSGK-Logo(sRGB)