Heerlijk lentezonnetje op De Toekomst

Afgelopen zondag 2 april vond alweer de 8e speelronde van dit seizoen plaats. Op Sportpark De Toekomst verwelkomde het team van Ajax/ Only Friends de teams van Go Ahead Eagles, Excelsior Rotterdam en De Graafschap.

Het was prachtig lenteweer, maar er waaide wel een gevaarlijk koude wind over het complex. Ondanks deze wisselende omstandigheden, hebben de teams er weer een spektakel van gemaakt.

Normaal gesproken schitteren de jeugdteams van Ajax op het sportpark. Afgelopen zondag mochten de toppers van de Bijzondere Eredivisie hun talent tonen. En dat deden ze met verve! Ook dit keer werd de dag geopend door een prominent. Echter was er niet één, maar waren er twee prominenten aanwezig. Oud-Ajacieden Sonny Silooy en Fred Grim waren aanwezig om de dag te openen. Nadat de handen geschud waren en er een gezamenlijke foto gemaakt was, konden de wedstrijden beginnen!

Er waren mooie acties te zien, respectvolle duels en prachtige doelpunten. De sfeer zat er goed in en het was mooi om te zien hoe de spelers elkaar motiveerden en aanmoedigden. Hier en daar kregen de spelers nog wat waardevolle tips mee van de aanwezige Ajax-legends.  

Ook na afloop hing er een feestelijke sfeer op het sportpark. De spelers werden door het publiek gecomplimenteerd voor hun harde werk en iedereen genoot nog even na van een mooie middag. Vervolgens gingen de teams weer voldaan en volledig uitgeput de spelersbussen in.

Al met al was het weer een geslaagde speelronde. Hopelijk kunnen we de rest van het seizoen nog veel meer van deze mooie middagen verwachten!

Op zondag 23 april staat de speelronde aan De Oude Meerdijk op het programma. FC Emmen is dan gastheer van de 9e speelronde dit seizoen.

Houd onze socials in de gaten voor de aftermovie!

Meer nieuws

Steun de Bijzondere Eredivisie

NSGK-Logo(sRGB)