Geweldige ambiance en een debuut tijdens de één na laatste speelronde

Zondag 5 mei vond de twaalfde, en dus de één na laatste, speelronde plaats van de Bijzondere Eredivisie in het Covebo stadion – De Koel in Venlo. De teams van VVV-Venlo, Excelsior Rotterdam, Go Ahead Eagles en NAC Breda mochten het voor de laatste keer tegen elkaar opnemen.

Alle trommels, toeters, vlaggen en ingestudeerde liedjes werden uit de kast gehaald om de teams aan te moedigen. Het hoogtepunt van deze dag was Roda JC, dat hun debuut mocht maken in de mooiste competitie van Nederland! Het was, zoals gewoonlijk, een speelronde vol spannende wedstrijden en mooie doelpunten.

De toppers van VVV en NAC waren erg aan elkaar gewaagd tijdens de openingswedstrijd, waarbij VVV in extra tijd de gelijkmaker wist te maken. Uiteraard werd dit uitbundig gevierd met de fans. Roda JC liet gelijk zien dat zij thuishoren in de Bijzondere Eredivisie met al het voetbaltalent wat in het team rondloopt. Emdje mocht de allereerste goal maken voor Roda JC!

Het was weer een speelronde om nooit te vergeten. Met leuke wedstrijden en mooi doelpunten werden de fans, onder het genot van een heerlijk zonnetje, erg verwend. In juni reizen we af naar Doetinchem voor de allerlaatste speelronde van seizoen 5 van de Bijzondere Eredivisie.

Meer nieuws

Steun de Bijzondere Eredivisie

NSGK-Logo(sRGB)