Seizoen vier van de Bijzondere Eredivisie officieel van start

Op zondag 25 september is seizoen vier van de Bijzondere Eredivisie afgetrapt. Met veel nieuwe gezichten verschenen de teams aan de start van dit nieuwe seizoen. De speelronde vond plaats in de Adelaarshorst, de thuisbasis van Go Ahead Eagles. Naast de thuisclub waren FC Emmen, FC Groningen, ADO Den Haag en NEC Nijmegen ook aanwezig. Na een stevige warming-up was het tijd voor de opkomst. Harde muziek, skydancers, rookfakkels en een oorverdovend applaus van de meegereisde supporters zorgden voor een waar spektakel.

Het welkomstwoord werd verzorgd door technisch manager Paul Bosvelt en Inge Vos van Het Gehandicapte Kind. Daarnaast werd de gehele dag in goede banen geleid en van enthousiast commentaar voorzien door accountmanager Marianne Alofs. Wie voor één dag de taak van stadionspeaker op zich nam. Na alle formaliteiten was het tijd om te beginnen met waar het allemaal om draait, lekker voetballen!

Met een heerlijk nazomers zonnetje boven De Adelaarshorst startten de eerste wedstrijden. Go Ahead Eagles  nam het op tegen FC Emmen en NEC trof FC Groningen. De wedstrijden in de Bijzondere Eredivisie worden gefloten door officiële scheidsrechters. Een van onze vaste scheidsrechters is George. George heeft een passie voor het scheidsrechtersvak en is daarom begin vorig seizoen gestart in de Bijzondere Eredivisie. Inmiddels is George een vaste kracht geworden en niet meer weg te denken uit de competitie.

De meegereisde supporters zorgden voor een geweldige sfeer in het stadion. De Adelaarshorst was fantastisch aangekleed met gekleurde spandoeken en vlaggen.  De volle tribune was tijdens de wedstrijd duidelijk aanwezig en liet van zich horen bij prachtige doelpunten en lastige reddingen.  

Na de laatste wedstrijden werd er afgesloten met penalty schieten. Na een paar fraaie penalty’s kwam de dag tot zijn eind. We kunnen terugkijken op een prachtige dag waar spelers en supporters ultiem genoten hebben van het spelletje. Er  zijn veel nieuwe vrienden gemaakt en de spelers waren volwaardige profs. De eerste speelronde van seizoen vier was een groot succes! Veel dank aan Go Ahead Eagles voor de goede organisatie en het faciliteren van deze speelronde in dit unieke stadion aan de Vetkampstraat.

Gelukkig hoeven we niet lang te wachten, want aankomende zondag staat de speelronde bij SC Heerenveen alweer voor de deur. Hopelijk zien we jou daar!

Meer nieuws

Steun de Bijzondere Eredivisie

NSGK-Logo(sRGB)