Feestelijke afsluiting tijdens de laatste speelronde in Doetinchem

Zondag 9 juni was het tijd voor de allerlaatste speelronde van het seizoen 2023/2024 van de Bijzondere Eredivisie. De teams van De Graafschap, AZ Alkmaar, AFC Ajax, NEC Nijmegen, SC Heerenveen en SC Cambuur hebben voor een groot spektakel gezorgd.

De ambiance voor het laatste optreden van de spelers en speelsters was geweldig. Bij aankomst kregen alle aanwezigen een De Graafschap shirt als herinnering aan deze prachtige dag. De supporters wisten er een groot feest van te maken door te zingen, muziek te maken en zelfgemaakte vlaggen. Onder het genot van een felle zon en een zomers briesje werd het startsein gegeven om te starten aan de laatste wedstrijden.

Het was een werkelijk doelpuntenfestijn tijdens de wedstrijden in Doetinchem. Alle wedstrijden werden afgesloten met grote uitslagen. Ondanks dat, was er veel respect en plezier tussen de teams onderling. Na de wedstrijden werd er een groot applaus gegeven aan alle spelers, speelsters en natuurlijk de staff van de Bijzondere Eredivisie.

De spelers en speelsters gaan nu genieten van hun welverdiende vakantie. Wij willen alle 13 clubs enorm bedanken voor hun inzet en enthousiasme afgelopen seizoen!

Meer nieuws

Steun de Bijzondere Eredivisie

NSGK-Logo(sRGB)