Brooklyn

Brooklyn is 17 jaar oud en speelt in de Bijzondere Eredivisie bij VVV-Venlo. Voetbal is voor hem een manier om zijn energie te uiten, dit betekent heel veel voor Brooklyn. “Hij heeft het er altijd over,” vertelt zijn vader trots.

Djaro

Djaro is 11 jaar oud en speelt in de Bijzondere Eredivisie bij VVV-Venlo. Voetballen in de Bijzondere Eredivisie betekent alles voor hem. “Hij staat ermee op en gaat ermee naar bed,” vertellen zijn ouders enthousiast. Djaro’s grote droom is om uiteindelijk bij Ajax te voetballen.

Gijs

Gijs is 15 jaar oud en speelt in de Bijzondere Eredivisie bij VVV-Venlo. Voetballen betekent veel voor Gijs. Hij staat ermee op en gaat ermee naar bed. Zijn ultieme droom is om een keer bij FC Barcelona te kijken, en dan vooral naar Frenkie de Jong en Messi! Voetballen in de Bijzondere Eredivisie is ook als een droom die uitkomt voor Gijs. “Hij heeft altijd bij een team willen horen,” vertellen zijn ouders trots.

Maarten

Maarten is 16 jaar oud en versterkt VVV-Venlo. Hij vindt het geweldig om in de Bijzondere Eredivisie te spelen, dat zien Maarten zijn ouders ook. “Voetbal is zijn lust en zijn leven,” vertellen ze. Behalve voetballen houdt Maarten van darten en speelt hij graag games.

Maks

Maks is 15 jaar oud en voetbalt bij VVV-Venlo. Door het voetballen in de Bijzondere Eredivisie voelt Maks zich een echte profvoetballer! Toevallig is profvoetballer worden zijn grote droom, dus voetballen in de Bijzondere Eredivisie is een goede voorbereiding! Zijn grote helden zijn Daniel Schwaab en Hirving Lozano.

Mario

Mario is 24 jaar oud en versterkt het team van VVV-Venlo. Voetbal betekent alles voor Mario, hij is bijna met niks anders bezig. Mario zijn grootste helden zijn Frenkie de Jong, Hakim Ziyech en Sergio Ramos. Hij vindt het dan ook supercool om mee te mogen spelen in de Bijzondere Eredivisie en wil zelf later profvoetballer worden.

Mitchell

Mitchell is 16 jaar oud en speelt in de Bijzondere Eredivisie voor VVV-Venlo. Voetballen betekent heel veel voor Mitchell. Het is voor hem iets waarvan hij kan genieten als hobby en als fan. Zelf is hij een grote fan van Buffon. Mitchell vindt het een bijzondere prestatie om mee te mogen doen met de Bijzondere Eredivisie. ‘’Het is zijn passie en hobby,’’ vertellen zijn ouders trots. Hij zet zich volledig in voor zijn team.

Rick

Rick is 26 jaar oud en voetbalt voor VVV-Venlo in de Bijzondere Eredivisie. Een droom die uitkomt voor hem. Rick vindt voetballen superleuk. ‘’Het betekent bijna alles voor hem, hij speelt al sinds zijn 5e bij een club,’’ vertellen zijn ouders. Ze vinden het supergaaf dat hij meespeelt in de Bijzondere Eredivisie. Zijn grote voorbeelden zijn Steven Bergwijn en Sam Lammers.

Sepp

Sepp is 12 jaar oud en speelt in de Bijzondere Eredivisie bij VVV-Venlo. Voetballen betekent alles voor Sepp, het is zelfs zijn grootste hobby! Naast dat hij zelf op het veld staat kijkt Sepp ook graag naar wedstrijden op TV, maar het liefst gaat hij naar de wedstrijden van Ajax. Profvoetballer worden is zijn grootste droom, hij oefent dan ook erg veel.

Stefan

Stefan is 19 jaar oud en speelt in de Bijzondere Eredivisie bij VVV-Venlo. “Voetbal is mijn lust en mijn leven,” vertelt Stefan enthousiast. Spelen in de Bijzondere Eredivisie vindt hij dan ook een droom die uitkomt! Uiteindelijk wil Stefan graag bij een profclub voetballen. Hij is groot fan van PSV-spelers Steven Bergwijn, Donyell Malen en Cody Gakpo.

Tom

Tom is 13 jaar oud en speelt in de Bijzondere Eredivisie voor VVV-Venlo. Tom houdt zoveel van voetballen, dat hij niet alleen in het echt voetbalt, maar ook graag FIFA speelt! Zijn grote droom is om bij Ajax te voetballen, en in de Bijzondere Eredivisie voetballen vindt Tom een leuke ervaring. “Tom voetbalt het liefste overal en altijd,”, vertellen zijn ouders blij.

Bram

Bram is 13 jaar oud en speelt bij VVV-Venlo. Bram is heel trots dat hij in de Bijzondere Eredivisie mag voetballen, en stiekem vindt hij het ook een beetje spannend. Bram houdt erg van voetballen, zijn droom is dan ook om bij Ajax te voetballen. Hij is groot fan van Matthijs de Ligt, Hakim Ziyech, Virgil van Dijk en Kevin de Bruyne.