Bjorn

Bjorn is 11 jaar oud en speelt in de Bijzondere Eredivisie bij Excelsior. Bjorn is een echte alleskunner, hij straalt op alle posities in het veld! Voetbal betekent heel veel voor Bjorn. Hij leert veel over samenspel en af en toe komt er een trucje voorbij.

Floris

Floris is 15 jaar oud en speelt in de Bijzondere Eredivisie bij Excelsior. Tijdens wedstrijden speelt hij op het middenveld, waar hij een echte ster is. Floris vindt voetbal een geweldige sport. Hij volgt alle wedstrijden, speelt voetbalspellen op de computer en traint vaak. Hij is groot PSV fan, zijn grote helden zijn Donyell Malen en Mohamed Ihattaren.

Joël

Joël is 19 jaar oud en speelt in de Bijzondere Eredivisie bij Excelsior. Je kunt hem zien schitteren op het middenveld. Voetbal betekent alles voor Joël. Hij wil dan ook graag profvoetballer worden, net zoals zijn grote held Steven Berghuis.

Jonathan

Jonathan is 17 jaar oud en speelt in de Bijzondere Eredivisie bij Excelsior. Voor Jonathan is de Bijzondere Eredivisie een toffe ervaring. Hij staat net als profvoetballers in de spotlights, super cool! Jonathan staat zelf te shinen als keeper en zou graag een keeperstraining willen krijgen bij Feyenoord. Jonathan vindt voetballen vooral leuk omdat het een teamsport is.

Olav

Olav is 17 jaar oud en speelt in de Bijzondere Eredivisie bij Excelsior. Je kunt hem hier bewonderen als spits! Voetbal betekent alles voor Olav. Meedoen met de Bijzondere Eredivisie is voor hem een droom die uitkomt. Olav zijn grootste droom is om profvoetballer te worden bij Feyenoord! Hij is groot fan van Robin van Persie, Dirk Kuijt, en Lieke Martens.

Peter

Peter is 15 jaar oud en speelt in de Bijzondere Eredivisie bij Excelsior. Peter vindt voetbal de allerleukste sport die er is, om te doen én om naar te kijken. Peter zijn grote voorbeelden zijn Lionel Messi en Frenkie de Jong. Hij wil later net zo goed kunnen voetballen als de Jong.

Renzo

Renzo is 16 jaar oud en speelt in de Bijzondere Eredivisie bij Excelsior, waar hij in de spits staat. Voetbal betekent alles voor Renzo. Renzo zijn voetbalhelden zijn Dirk Kuyt, Robin van Persie en Steven Berghuis. Zijn grootste droom is om een wedstrijd te mogen spelen in De Kuip.

Sam

Sam is 14 jaar oud en speelt in de Bijzondere Eredivisie bij Excelsior. Voor Sam betekent voetbal vooral veel plezier met elkaar hebben en winnen! Sam zijn grootste droom is om beroemd te worden, net als zijn voorbeeld Cristiano Ronaldo.

Sabine

Sabine is 16 jaar oud en speelt in de Bijzondere Eredivisie bij Excelsior als spits. Sabine vindt voetbal het allerleukste wat er is. ‘’Ze is groot fan van Feyenoord, FC Barcelona en het Nederlands elftal,’’ vertellen haar ouders enthousiast.

Selina

Selina is 14 jaar oud en speelt als verdediger in de Bijzondere Eredivisie bij Excelsior. Selina heeft ADHD en een autistische aandoening. Voetbal is Selina haar hele leven, ze kan geen leven zonder voetbal voorstellen.

Nigel

Nigel is 13 jaar oud en speelt in de Bijzondere Eredivisie bij Excelsior. Op het veld staat Nigel links in de verdediging wat hij heel leuk en spannend vindt. Nigel is een echte voetballiefhebber. Als hij niet op het veld staat als speler dan is hij wel aan het fluiten! Zijn grootste droom is om scheidsrechter te worden.

Marchery

Marchery is 20 jaar oud en heeft een verstandelijke beperking. Ze sprint iedereen voorbij op het middenveld bij Excelsior wanneer haar broertje Nigel de bal doorspeelt! Voor Marchery is het samen spelen met vrienden en vriendinnen het belangrijkst bij voetbal. Ze is groot fan van Messi. Marchery wil dan ook, net als Messi, profvoetballer worden.