Alonso

Alonso is 16 jaar oud en speelt voor De Graafschap. Hij heeft ADHD en een verstandelijke beperking. Naast voetballen in de Bijzondere Eredivisie speelt Alonso ook voor FC Winterswijk, waar hij spits is. Zijn droom is om later profvoetballer te worden, net als zijn idool Donny van de Beek! Wat voetbal zo leuk maakt voor Alonso is dat hij lekker met zijn vrienden aan het sporten is. Naast voetballen fietst Alonso ook graag, maar als hij genoeg beweging heeft gehad speelt Alonso het liefst een game of kijkt hij naar Netflix. Hij vindt het een eer om in de Bijzondere Eredivisie te spelen!

Thies

Thies is 14 jaar oud en voetbalt bij De Graafschap in de Bijzondere Eredivisie. Hij mist een pink en twee tenen, maar hij speelt de sterren van de hemel! Naast voetballen voor De Graafschap speelt Thies ook voor MEC, waar hij een vaste plek in de aanval heeft. Lekker bezig Thies! Voetbal betekent alles voor hem, zijn droom is dan ook om profvoetballer te worden. Naast voetballen houdt Thies ook veel van paardrijden.

Joris

Joris is 14 jaar oud en heeft downsyndroom. In de Bijzondere Eredivisie versterkt hij het team van De Graafschap. Daarnaast speelt Joris ook bij SDOUC Ulft waar hij in de spits en op goal staat, net als zijn grote helden Kenneth Vermeer en Justin Bijlow! Joris zijn droom is om uiteindelijk te staan waar zijn helden staan, in het doel van Feyenoord. Naast voetbal heeft Joris nog veel meer hobby’s, zoals zwemmen en fietsen. Wat Joris ervan vindt dat hij in de Bijzondere Eredivisie mag spelen? “Ik vind het ontzettend leuk en ik heb er erg veel zin in,” vertelt hij blij.

Jamie

Jamie is 11 jaar oud en heeft een ontwikkelingsachterstand, maar is een echte ster op het veld! Jamie is namelijk een fanatieke sportliefhebber, hij voetbalt in de Bijzondere Eredivisie bij De Graafschap en bij MEC Bredevoort. Jamie neemt vaak de positie van verdediger in, maar staat af en toe ook in het doel. Zijn grote voetbalheld is Jordy Clasie, die ook een ontzettend belangrijke rol heeft in de wedstrijd. Voetbal is niet de enige sport die Jamie leuk vindt, hij speelt namelijk ook graag basketbal! Voor Jamie is plezier maken het belangrijkste als het om sporten gaat, dat is ook te zien aan zijn grote glimlach!

Julian

Julian is 16 jaar oud en heeft Achondroplasie. Hij voetbalt in de Bijzondere Eredivisie bij De Graafschap. Ook speelt Julian bij VV MEC. Daar heeft hij een aanvalspositie en af en toe staat Julian als keeper op het veld. Hij houdt van sporten, voetbal is een mooie manier om dat te uiten! Naast sporten is Julian ook altijd in voor een potje gamen. Zijn droom is om een gelukkig en leuk leven te leiden. Julian zijn voetbalheld is Kasper Dolberg, die net als Julian aanvaller is. Hij vindt het supergaaf dat hij mee mag spelen in de Bijzondere Eredivisie, en Julian’s ouders zijn heel trots dat hij de kans krijgt om bij De Graafschap te spelen.

Laurie

Laurie is 21 jaar oud en heeft een verstandelijke beperking. In de Bijzondere Eredivisie versterkt ze het team van De Graafschap. Laurie is niet alleen actief bij De Graafschap, ze voetbalt namelijk ook bij VV Vorden. Voor Laurie is plezier het belangrijkst als het om voetbal gaat en dat is te zien! Haar grote held is Youssef El Jebli, oud-speler bij De Graafschap. Naast voetballen is Laurie ook graag creatief in de weer, ze vindt het namelijk geweldig om te knutselen! Na het voetballen zet Laurie het liefst de TV aan om lekker te ontspannen. “Ik vind het erg leuk om te voetballen in de Bijzondere Eredivisie,” vertelt Laurie blij.

Luc

Luc is 18 jaar oud en heeft autisme. Hij is een echte sportman. Luc speelt niet alleen in de Bijzondere Eredivisie bij De Graafschap, maar ook bij V.V. MEC! Daar staat hij in de verdediging en in de aanval. Zijn grote droom is om uiteindelijk profvoetballer te worden. Een favoriete voetballer heeft Luc niet, hij vindt de sport zo leuk dat hij alle voetballers goed vindt! Luc houdt ook enorm van zwemmen, maar voetballen doet hij vrijwel elke dag. Spelen in de Bijzondere Eredivisie vindt Luc hartstikke leuk. Zijn ouders vinden het ook erg leuk dat Luc bij De Graafschap speelt. “We hadden het niet verwacht, we genieten er daarom extra van!” Vertellen Luc’s ouders.

Koen

Koen is 10 jaar oud en heeft Cerebrale Parese. Hij loopt met spalken en kan supergoed voetballen! Koen speelt in de Bijzondere Eredivisie bij De Graafschap. Hij voetbalt echter ook bij DVC Didam, waar hij veel traint. Koen is een echte voetbalfanaat, zijn hele kamer hangt vol met posters en hij voetbalt graag met papa in de tuin. Koen is samen met zijn vader vaak te vinden bij wedstrijden van De Graafschap. Naast voetballen houdt Koen erg veel van knutselen en zit hij vaak op de iPad. Zijn ouders vinden het superleuk dat Koen meespeelt in de Bijzondere Eredivisie en vinden het geweldig dat hij deze kans krijgt.

Nikkie

Nikki is 16 jaar oud en speelt in de Bijzondere Eredivisie voor De Graafschap. Voor Nikki betekent voetbal vooral genieten van het spel, ze zorgt dat ze altijd haar uiterste best doet! Nikki’s droom is dan ook om de beste voetballer te worden, net als haar grote held Messi. Dat ze in de Bijzondere Eredivisie mag spelen, vindt Nikki vooral heel leuk. Ze vindt het geweldig dat ze de kans krijgt om al haar vaardigheden te laten zien voor het grote publiek.