Brenda

Brenda is 16 jaar oud en heeft een geestelijke achterstand. Naast voetballen in de Bijzondere Eredivisie voor ADO Den Haag speelt ze ook bij de voetbalclub WIK, waar ze als middenvelder de sterren van de hemel speelt. Brenda houdt enorm van voetballen, ze vindt het ontspannend en speelt graag sportief samen met het team. Brenda haar grote idool is Lex Immers.

David

David is 15 jaar oud en heeft een ernstige taalachterstand. In de Bijzondere Eredivisie speelt David bij ADO Den Haag. Daarnaast speelt hij bij Graaf Willem VAC, waar hij in de aanval staat. Voetbal betekent alles voor David. Hij voetbalt al een jaar of 7, en wanneer hij niet op het veld staat, kijkt David graag naar wedstrijden of speelt hij FIFA op de PlayStation. Voetballen in de Bijzondere Eredivisie vindt David erg speciaal.

Fabienne

Fabienne is 10 jaar oud en heeft meerdere beperkingen, waaronder epilepsie en het syndroom van Turner. Fabienne is een voetbalster in hart en nieren. Ze speelt namelijk niet alleen bij ADO Den Haag, maar staat ook in de spits bij Vitesse Delft!

Isa

Isa is 11 jaar oud en heeft een verminderde grove motoriek en is slechthorend. Voetballen betekent heel veel voor Isa. Het liefst voetbalt ze de hele dag. Naast voetballen speelt ze graag met vriendinnen en kijkt ze voetbalfilmpjes op YouTube. Isa droomt ervan om profvoetballer en juf te worden

Jasper

Jasper is 12 jaar oud en heeft het Phelan-mcDermid syndroom. Jasper is een echte alleskunner. Hij speelt voornamelijk op het middenveld, maar blinkt ook uit in andere posities. Voor Jasper betekent voetbal scoren, verdedigen en lekker buiten zijn.

Jasper

Jasper is 10 jaar oud en heeft het syndroom van Down. Hij is een echte alleskunner en groot liefhebber van voetbal. Hij voetbalt graag met kinderen uit de buurt en bij zijn voetbalclub SEV Leidschedam. Jasper is groot fan van ADO. Hij heeft zelfs een dekbed van ADO Den Haag!

Jesse

Jessy is 13 jaar oud en heeft een achterstand met leren. Deze alleskunner is een echte voetbalman. Voetbal betekent alles voor hem. Hij wil later profvoetballer worden, net zoals zijn voorbeelden Lionel Messi en Cristiano Ronaldo.

Kaithlin

Kaithlin is 17 jaar oud en heeft een speciale spierziekte. Via een stichting is Kaithlin bij ADO Den Haag terecht gekomen. Iets wat ze nooit had durven te dromen als echte ADO-fan. Kaithlin heeft zelfs een clubcard waardoor ze regelmatig bij wedstrijden is.

Max

Max is 15 jaar oud en heeft moeite met leren. Als keeper bij ADO Den Haag is Max expert in duiken en zoveel mogelijk ballen tegenhouden. Hij is fan van keeper Jasper Cillessen en vindt het ontzettend gaaf dat hij met de Bijzondere Eredivisie mee mag doen.

Nico

Nico is 14 jaar oud. Hij heeft een verstandelijke beperking en autisme. Je kan hem zien schitteren op het middenveld. Nico droomt er al lang van om profvoetballer te worden.

Nicolaas

Nicolaas is 17 jaar oud en vindt het lastig om op school te leren. Voetbal is erg belangrijk voor Nicolaas, vooral omdat het zo gezellig is. Het liefst wil Nicolaas profvoetballer worden, net zoals zijn voetbalhelden Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappé, Lex Immers, Tom Beugelsdijk en Erik Falkenburg.

Sjouk

Sjouk is 17 jaar oud en heeft ADHD, DCD, astma en chronische pijn in zijn heupen. Voor Sjouk is voetbal een echte uitlaatklep. ‘’Het is een geweldige en mooie kans voor hem. Hij doet hierdoor veel ervaring op,’’ vertellen zijn ouders trots. Sjouk speelt bij ESTO Bodegraven en bij het G-team van ADO Den Haag, wat hij een hele eer vindt. Zijn favoriete voetballer is Lex Immers.

Teun

Teun is 12 jaar oud en heeft ADHD. Voetbal is echt zijn grootste passie. Hij vindt het een gave sport om te doen en hoopt er beter in te worden. Teun vindt het dan ook heel cool dat hij mee mag doen met de Bijzondere Eredivisie, hij hoopt natuurlijk te gaan winnen!

Kimberley

Kimberley is 14 jaar oud en heeft een laag IQ. Kimberley is verdediger bij ADO Den Haag. Daar is ze erg trots op, want ze is groot fan van de club. Kimberley zelf zou ook graag bij amateurclub WIK willen spelen. Haar voetbalhelden zijn Lex Immers, Aaron Meijers en Tom Beugelsdijk.