Bijzondere Eredivisie wint gouden SponsorRing

Op donderdag 22 juni 2023 vond in AFAS Live De SponsorRingen plaats. Een awardshow waarin prijzen worden uitgereikt als erkenning voor geslaagde sponsoringen in Nederland. De Bijzondere Eredivisie was genomineerd in de categorie ‘Maatschappij’. En heeft hierbij een gouden SponsorRing gewonnen!

De SponsorRingen

De SponsorRingen is een vakprijs waarvan de organisatie in handen is van Stichting SponsorRingen. Jaarlijks worden de beste sponsorcases beloond en deze komen in de spotlights te staan voor een bredere marketing- en communicatiedoelgroep. Een sponsorcase wordt ingediend voor een van de vier categorieën: Sport, Cultuur & Entertainment, Media en Maatschappij.

Gewonnen Ringen in de categorie ‘Maatschappij’

Voor de categorie ‘Maatschappij’ heeft de vakjury meer dan 15 inzendingen uitvoerig bekeken en beoordeeld. Een shortlist van de drie beste cases werd samengesteld, waaronder de Bijzondere Eredivisie, een sponsoring van De VriendenLoterij en Stichting het Gehandicapte Kind! En met succes, want deze case heeft een gouden SponsorRing te pakken. Fantastisch! De Volksbank en NLvoorelkaar pakte voor de case ‘Samen Sterk voor Vrijwilligerswerk’ een bronzen SponsorRing en ING en KNVB met ‘Niemand Buitenspel’ won een zilveren SponsorRing.

Meer nieuws

Steun de Bijzondere Eredivisie

NSGK-Logo(sRGB)