Bijzondere Eredivisie Skillgames knallend van start bij FC Emmen

Afgelopen zondagmiddag was stadion De Oude Meerdijk in Emmen het decor van de eerste editie van de Bijzondere Eredivisie Skillgames. Het G-elftal van FC Emmen beleefde een leuke voetbalmiddag vol plezier en spannende challenges.

Vanwege Corona was FC Emmen nog niet in actie gekomen op een speelronde. Vandaar dat het team van de Bijzondere Eredivisie als eerst langs Emmen reed om de spelers een leuke voetbalmiddag te bezorgen. Mede daardoor bedacht het team van de Bijzondere Eredivisie een alternatief programma. Een programma dat bij elke deelnemende club op locatie uitgevoerd kan worden: Skillgames.

Op een stralende wintermiddag werkten de spelers alle onderdelen van de Skillgames in groot enthousiasme af. Van een dribbelparcours waarbij de tijd werd bijgehouden tot voetbalcurling en van een smartgoals-estafette tot gatendoek schieten, het kwam allemaal voorbij in het stadion van de Rood-Witten. Na afloop ging elke speler van het FC Emmen G-voetbalteam met een grote glimlach en een cadeautje van Sinterklaas naar huis.

Conclusie: de spelers hebben genoten van de eerste editie van de Skillgames en dat is voor het team van de Bijzondere Eredivisie natuurlijk het allerbelangrijkste.

Meer nieuws

Steun de Bijzondere Eredivisie

NSGK-Logo(sRGB)