Bijzondere Eredivisie Schittert op De Eendracht

Zondag 19 november werd speelronde 5 van de Bijzondere Eredivisie gespeeld op de Eendracht. De teams van VVV-Venlo, SC Cambuur en De Graafschap waren deze speelronde te gast bij N.E.C. in Nijmegen. De spelers van N.E.C. waren vroeg van de partij en klaar voor de wedstrijden!

Normaal gesproken schitteren de jeugdteams van N.E.C. op het sportcomplex. Afgelopen zondag mochten de spelers van de Bijzondere Eredivisie hun kwaliteiten tonen. Toen de spelers goed warm waren, was het tijd voor een spectaculaire opkomst. Veel supporters waren aanwezig om de teams aan te moedigen. Met behulp van vlaggen en trommels kregen de spelers een boost om te laten zien wat ze kunnen!

In de openingswedstrijd nam de gastheer het op tegen De Graafschap. Op het andere veld speelden VVV-Venlo tegen SC Cambuur. Alle teams waren aan elkaar gewaagd. VVV-Venlo speelde gelijk tegen zowel N.E.C.  als SC Cambuur, beide met een score van 1-1. Opvallend was dat De Graafschap een topwedstrijd speelde tegen VVV-Venlo, waarin alles lukte. Het werd maar liefst 5-1 voor de Superboeren.

Nadat de wedstrijdronde tussen N.E.C.  – SC Cambuur en VVV-Venlo – De Graafschap voorbij was, werd er traditiegetrouw afgesloten met penalty’s. Hierna was het tijd voor de afsluiting van de speelronde, die centraal werd gehouden in de middencirkel. Bij de afsluiting werd nogmaals benadrukt hoe mooi deze competitie is en dat de teams alles uit de wedstrijden hebben gehaald. Ieder team kreeg een NEC-bal als aandenken aan de speelronde in Nijmegen.

Veel dank aan alle teams, scheidsrechters, supporters en alle andere aanwezigen die deze dag tot een succes hebben gemaakt. Daarnaast een speciaal dankwoord aan N.E.C. voor het organiseren van deze speelronde.

De volgende speelronde van de Bijzondere Eredivisie is op 3 december, gehost door FC Emmen. Tot dan!

Meer nieuws

Steun de Bijzondere Eredivisie

NSGK-Logo(sRGB)