AZ trapt de tweede seizoenshelft af

Zondag 18 februari was het na de winterstop tijd voor de start van de tweede seizoenshelft bij AZ. Op het AFAS Trainingscomplex ontving AZ de teams van ADO Den Haag, FC Groningen, De Graafschap, Excelsior en NAC Breda. Samen zorgden zij weer voor een onvergetelijke middag vol doelpunten.

Het was een kletsnatte dag op het AFAS Trainingscomplex, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Aan het begin van de dag verwarmde niemand minder dan Jurriaan Singels iedereen met zijn zangtalent, waarna de dag echt kon beginnen. Onder luid gejuich en met fakkels betraden de spelers het veld. Na een aantal vragen van AZ TV was het tijd om de bal te laten rollen.

Het was een speelronde vol doelpunten en veel spannende wedstrijden, met als hoogtepunt de wedstrijd tussen NAC en de Graafschap waar maar liefst 6 goals vielen! Daan van de graafschap was een van de uitblinkers van deze wedstrijd. Hij scoorde maar liefst twee prachtige doelpunten, waardoor zijn team met een voorsprong van 2-1 de rust inging. In de tweede helft rechte NAC de rug, wat resulteerde in een 3-3 gelijkspel.

De speelronde werd afgesloten met een wedstrijd tussen Excelsior en AZ. Excelsior kwam snel op een 2-0 voorsprong, maar AZ liet zien dat zij een sterke ploeg zijn door twee doelpunten van Baris. Uiteindelijk wist Excelsior toch aan het langste eind te trekken door vlak voor tijd de 3-2 te maken.

We kijken weer terug op een dag vol met vriendschap, vreugde en mooi voetbal. Op zondag 17 maart vindt speelronde 8 plaatsvinden bij ADO Den Haag op het trainingscomplex De Aftrap. Zien we jou daar?

Meer nieuws

Steun de Bijzondere Eredivisie

NSGK-Logo(sRGB)